27 Mart 2014 Perşembe

Sony Project Morpheus


Sony Project Morpheus'u İzleyin

Oyun severlerin birçoğunun zamanında hayalini kurduğu sanal gerçeklik yani oyunu gerçek dünyadaymış gibi oynama teknolojisi oyun geliştiricilerinin de dikkatini çekmiş olacak ki birer birer bizlere bu zevki yaşatacak ürünler tanıtılmaya başlanıyor. Facebook'un Oculus VR'yi satın alarak Oculus Rift'e sahip olmasından sonra Sony Project Morpheus karşımıza çıkıyor. 1 saatlik tanıtım videosundan ziyade sizlere ürünün kullanımı hakkında bilgi sahibi olabileceğiniz oynanış videosunu yayınlayalım.


Sony Project Morpheus ne zaman satışa çıkacak, fiyatı ne kadar, satışları başladı mı, hangi ülkelerde satışa çıkacak.

Facebook'un Oculus Rift'i internet sitesinden 350$ karşılığında ön sipariş alıyor ancak Sony Project Morpheus ile ilgili henüz bir bilgi yok. Çıkış tarihi için hazır olduğunda çıkacak deniyor ancak PlayStation 4 ile uyumlu olacağı bilgisi heyecan uyandırıyor.



14 Mart 2014 Cuma

Google aramalarımızı şifreleyecek

Google gizliliği arttırmak için aramalarımızı şifreleyecek.

Google kişilerin gizliliğini arttırabilmek için kötü niyetli kişilerin, hükümet erişimcilerinin ve bunun gibi aramalarınızı kullanabilecek tarafların erişimini engellemek için aramalarımızı şifreleyecek.

Web site yöneticilerinin bildikleri üzere google hesabına giriş yapmış kişilerin yaptıkları aramalar sonucu web sitelerine geldiklerinde hangi arama ile sitesine geldiği görülemiyor ve secure search yazıyordu. Şimdi google bu durumu genişletti ve aramaları kimsenin göremeyeceği bir hale getirme kararı aldı. Henüz uygulamaya geçmeyen bu karar öncelikli olarak Çin'de deneniyor. Bu uygulamayı sadece Google'a kayıtlı kullanıcılarda mı uygulanır yoksa herkes için mi geçerli kılarlar henüz bilinmiyor.

Apple İOS app store'da selfie severlere müjde

Apple son zamanlarda hızla yükselişe geçen selfie modasına uydu ve selfiecilere özel insanların selfielerini en güzel, en hızlı paylaşabilecekleri uygulamaları filtreleyen fotoğraf uygulamaları için App Store'da bir kategori oluşturdu.
Apple selfi uygulamaları için app store'da yeni kategori oluşturdu.
İhtiyacımız olan bir kategori değildi ama hak ettiğimiz bir kategoriydi.

10 Mart 2014 Pazartesi

Fırat Aydınus ilk kez konuştu: Melo’ya küfür etmedim

'Küfür' iddiası sonrası telefon ettiDaha önce sayısız yurt dışı maçı ve 23 derbiyi başarıyla yönetmesine rağmen Eskişehir'de Caner'i attığı için ve şimdi de Melo'ya küfrettiği iddiasıyla gündeme geldi.

Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, Galatasaray-Akhisar Belediyespor maçında hakem Fırat Aydınus'un sarı-kırmızılı futbolcu Felipe Melo'ya küfür ettiği yönündeki iddialara ilişkin, "Olamayacağını düşünüyorum, fazla yorum yapmak istemiyorum ama olduysa da başından sonuna kadar, en tepesinden en aşağısına kadar her şeyi gözden geçirmemiz lazım" dedi.

Galatasaray-Akhisar Belediyespor maçının ilk yarısında hakem Fırat Aydınus'la diyaloğa giren ve FIFA kokartlı hakemin küfür ettiği öne sürülen Felipe Melo, sosyal medya aracılığı ile konuya açıklık getirdi.

Kaynak: Yandex Haberler

Kırşehir’de polis otobüsü devrildi: 3 şehit, 22 yaralı


Polis aracı devrildi: 3 şehit, 22 yaralı!
Kazada yaralanan 8' i ağır 32 kişi, ambulanslarla Mucur Devlet Hastanesi ile Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralılardan 2' si durumunun ağırlaşması üzerine Kayseri'ye sevk edildi.


Kazada 3 polis şehit oldu, 2’si ağır 22 polis yaralandı. Otobüsün Kırşehir-Kayseri karayolunda Mucur ilçesi girişinde refüje çarptığı ardından devrildiği öğrenildi.

Başkent Ankara'ya göreve giden çevik kuvvet otobüsünün devrilmesi akabinda 3 polis memurunun yaşamını kaybetmesi Kayseri Emniyet Müdürlüğü'nü hüzne boğdu.

Kaynak: Yandex Haberler