20 Ocak 2014 Pazartesi

Tuğba Ekinci Delikanlım canlı performansı

Show Tv'de Bülent Ersoy show'un bu haftaki konuklarından Tuğba Ekinci izleyenleri şok etti..Programın ilerleyen dakikalarında Yıldız Tilbe'nin 'Delikanlım' ve Sezen Aksu'nun 'Gel Gel Sarışınım' şarkısını canlı okuyan Tuğba Ekinci, sık sık detone olunca ekranlarının başında olanlar şoke oldu. Tuğba Ekinci'nin sesi zaman zaman da duyulamadı. Ekinci'nin bu performansı sosyal paylaşım sitesi twitter'in bir anda gündemine oturdu.

Twitter'da Tuğba Ekinci hakkında yorumlar ardı ardına geldi. Özgüven patlaması yaşadığını iddia edenler, vokalistin kurtarıcısı olduğunu söyleyenler, ondaki özgüven bende olsa cumhurbaşkanı olurdum diyenler, artık kendilerinin de bir giderinin olduğunu düşünenler derken birbirinden ilginç yorumlar yapıldı.

Tuğba Ekinci Delikanlım canlı performansı Bülent Ersoy show'un sonunu getirmiş olabilir.

Bildiğiniz gibi Bülent Ersoy show yayından kalktı. Bunun sebebi olarak Bülent Ersoy artık bu programı yapamam. Tarihe böyle bir sesi programıma aldığım geçti. Ben bu işi bırakıyorum demiş olabileceği söylentileri dolaşıyor. Yıldız Tilbe'den gelen açıklama ise şarkının tüm haklarından vazgeçtiğini, artık bu şarkının anonim bir şarkı olması gerektiği yönünde açıklama yapması bekleniyor.